1.Partile Contractante

1.1. S.C. Intelligent IT S.R.L., cu sediul social in Sibiu str. Aciliu, nr. 22, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J32/1274/2006 CUI RO18990059, atribut fiscal RO, avand contul nr. RO15BACX0000000239459000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Sibiu, agentia Continental, reprezentat de dl. Radu Hasan – Administrator, operatorul platformei www.smartbill.ro in calitate de Prestator.

si

Clientul, utilizatorul platformei SmartBill si a tuturor serviciilor oferite prin intermediul acesteia au agreat urmatoarele:

Acesta reprezinta contractul propus de Prestator si trebuie acceptat inainte de comandarea oricarui serviciu oferit de Prestator. Orice comanda confirmata de Client, prin bifarea casutei "Sunt de acord cu termenii si conditiile" reprezinta o acceptare din partea Clientului a ofertei Presatorului, in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Bifarea casutei reprezinta o semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Definitii:

SmartBill.ro: site-ul de internet, precum si ansamblul serviciilor accesibile pe acest site web sau pe subdomeniile acestuia.

Serviciu: serviciile puse la dispozitie de Prestator prin intermediul site-ului www.smartbill.ro, sub forma unui abonament lunar.

Client: persoana juridica care face o comanda pe site-ul www.smartbill.ro sau se inregistreaza ca utilizator.

Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multor servicii afisate pe site-ul www.smartbill.ro, realizata de un client care isi doreste sa beneficieze de acel/acele servicii.

Vizitator: persoana fizica ce viziteaza website-ul www.smartbill.ro, fara a fi achizitionat servicii si fara sa fi facut o Comanda.

2. Obiectul si acceptarea prezentului Contract de prestari servicii

2.1. Prezentul Contract de prestari servicii este aplicabil tuturor comenzilor sau conturilor realizate prin intermediul www.smartbill.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda sau de a-si deschide un cont. Toate comenzile si deschiderea contului implica acceptarea de catre Client a tuturor acestor conditii de prestari servicii. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei „Sunt de acord cu termenii si conditiile”.

2.2. Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii de prestari servicii in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe www.smartbill.ro la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

2.3. Serviciile pot fi accesate de pe o serie de interfete precum: aplicatii desktop ce se instaleaza pe sisteme de operare Windows, Mac si Linux, aplicatii iOS si Android si web browser.

2.4. Lista preturilor serviciilor oferite se poate gasi la adresa https://www.smartbill.ro/preturi si, dupa caz, de la un reprezentant al Prestatorului prin email sau telefonic. Pretul se va stabili de catre Prestator in functie de necesitatile Clientului si de perioada pe care se achita serviciul. Plata serviciilor de catre Client reprezinta acceptarea de catre acesta a pretului oferit de Prestator.

2.5. Prin incheierea contractului, Clientul intelege si confirma faptul ca alti utilizatori (firme) cu care Clientul a tranzactionat in platforma SmartBill vor fi constienti de faptul ca firma Clientului utilizeaza serviciul SmartBill.

2.6. Prezentul contract de prestari servicii este insotit si trebuie interpretat impreuna cu Politica de confidentialitate gasita la adresa

https://www.smartbill.ro/politica-de-confidentialitate

3. Durata contractului

3.1. Prezentul contract se incheie pe o perioada nedeterminata incepand de la data plasarii comenzii sau data crearii contului, iar obligatiile partilor intra in vigoare de la aceasta data.

3.2. Imediat ce se efectueaza plata tipului de abonament ales, Clientul va avea acces la serviciile incluse in pachetul abonamentului din momentul confirmarii platii de catre Prestator. Anularea comenzii se poate efectua pana in momentul efectuarii platii. Orice erori survenite la comanda facuta de Client pot fi corectate pana in momentul confirmarii platii de catre Prestator printr-un email trimis la cloud@smartbill.ro sau nr. de telefon 031 710 4215 de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

3.3. In cazul in care Clientul nu notifica renuntarea la abonamentul ales cu minim 30 de zile calendaristice inainte de expirare termenului de valabilitate a abonamentului, in fiecare luna abonamentul se va prelungi automat fara nicio formalitate.

3.4. In cazul in care Clientul doreste modificarea tipului de abonament ales pe parcursul perioadei in care este activ un abonament anterior ales, acest lucru este posibil – schimbarea intrand in vigoare in termen de 2 zile lucratoare de la efectuarea platii diferentei, in cazul upgrade-ului unui pachet, iar in cazul downgrade-ului unui pachet, intra in vigoare dupa ce expira perioada pentru care clientul a platit deja si efectueaza o noua plata, pentru un pachet mai mic.

3.5. Prestatorul ofera posibilitatea de a testa gratuit serviciile SmartBill pe o perioada de 30 de zile. Dupa expirarea acestei perioade, Clientul poate sa opteze pentru un abonament. In cazul in care nu mai doreste continuarea serviciilor, accesul va fi intrerupt definitiv.

3.6 Contul Clientului va fi sters automat dupa 2 ani de la expirarea abonamentului sau in cazul in care Clientul nu a continuat cu un abonament platit, dupa 2 ani de la expirarea perioadei de proba.

4. Valoarea contractului si efectuarea platii

4.1. Pentru serviciile prestate, Clientul va achita Prestatorului contravaloarea abonamentului, prevazuta in momentul finalizarii comenzii.

4.2. Prestatorul va trimite notificari de plata regulate in conformitate cu tipul de abonament ales.

5. Descarcarea, instalarea si utilizarea programului SmartBill

5.1 Prin documentul de fata, Termeni si conditii de utilizare , precum si prin Acordul de licenta SmartBill, care se gaseste in kitul de instalare al programului, Prestatorul va acorda Beneficiarului si numai acestuia licenta ne-exclusiva pentru utilizarea produsului SmartBill sau a altor bunuri si servicii, si numai in urma platii si a comenzii pentru produsele oferite contra-cost.

5.2 Puteti instala si utiliza gratuit programul in scopul evaluarii si/sau exploatarii acestuia pentru o perioada de 30 de zile de la prima instalare.

5.3 Pentru a putea insa utiliza programul SmartBill si dupa cele 30 de zile gratuite, trebuie sa cumparati de la Prestator o licenta de activare.

5.4 Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat, indiferent prin ce mijloace sau pus la dispozitia unei alte parti, fara a avea, in prealabil, acordul scris al Prestatorului.

5.5 Folosirea SmartBill trebuie sa fie conforma cu prevederile Acordului de licenta SmartBill. Licenta pentru versiunea platita a SmartBill este valabila pe termen nelimitat.

5.6 Ramane insa la latitudinea Prestatorului daca trecerea la o versiune mai noua a SmartBill este gratuita sau contra-cost, fiecare noua versiune constituindu-se intr-un produs de sine statator.

6. Disponibilitatea serviciilor afisate

6.1 Oferta Prestatorului cu privire la servicii si pretul acestora este valabila atata vreme cat este afisata pe www.smartbill.ro. Prestatorul isi va indeplini obligatiile contractuale imediat ce clientul va efectua plata aferenta serviciului selectat.

6.2. Orice modificari ale tarifelor sau cu privire la disponibilitatea serviciilor vor fi comunicate prin email la adresa de contact a clientului din contul de utilizator sau prin intermediul aplicatiei cu cel putin 30 de zile inaintea oricarei modificari. Serviciile de mentenanta ale aplicatiei sunt anuntate prin intermediul aplicatiei sau prin email.

6.3. Clientul este responsabil cu actualizarea datelor din contul de utilizator imediat ce intervin schimbari. Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care intervin prejudicii sau pagube de orice natura din cauza imposibilitatii de a accesa adresa de e-mail declarata in contul de utilizator.

6.4. Accesul la serviciile SmartBill este posibil pana la renuntarea la serviciu si/sau stergerea contului de Client, indiferent de progresul tehnologic sau modificari, cu exceptia cazului in care Clientul nu isi mai plateste abonamentul. Acest acces cuprinde si actualizari legislative pentru serviciile disponibile, cat si asistenta pe intreaga perioada de desfasurare a prezentului contract.

6.5. Prestatorul depune toate eforturile pentru a oferi permanent accesul la serviciile oferite, dar nu poate garanta disponibilitatea serviciului decat in masura de 99.8%. Perioada de disponibilitate nu include perioadele de mentenanta anuntate in prealabil prin email sau in cadrul serviciului, insa include acele perioade de mentenanta neanuntate. Ca atare, avand in vedere dependenta serviciilor oferite de accesul la Internet, posibilele limitari tehnice si de sistem ce pot aparea, Prestatorul isi asuma o obligatie de diligenta in ceea ce priveste disponibilitatea serviciilor conform procentului de mai sus. Daca Clientul nu a putut accesa serviciul din motive imputabile Prestatorului pentru o perioada mai mare decat cea mentionata mai sus, acesta poate cere rambursarea proportionala a abonamentului platit pentru perioada in care serviciul nu a fost disponibil.

6.6. In conditiile in care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile Prestatorului, Clientul isi poate exporta documentele, iar nomenclatoarele de produse si clienti in format tabelar. In conditiile in care serviciul dorit nu mai este disponibil, din motive imputabile Clientului (neplata, incalcarea acestui contract etc.), Prestatorul se va stradui, fara a garanta insa, sa ofere Clientului acces pentru a isi exporta documentele, nomenclatoarele de produse si clienti in format tabelar. Prestatorul nu isi poate asuma vreo obligatie legata de modul cum aceste date pot fi incarcate in alte sisteme informatice.

6.7. In privinta serviciului API, disponbil in pachetul Platinum, Gestiune Plus si eCommerce, accesul este limitat la 700 documente/luna pentru pachetul Platinum, la 1000 documente/luna pentru pachetul Gestiune Plus si la 3000 documente/luna pentru pachetul eCommerce. Documentele emise dupa depasirea acestor cote vor fi taxate suplimentar, cu 0.015 €/document + TVA. Din motive de securitate, accesul catre serviciul API este limitat tehnic la 3 apelari pe secunda. In cazul depasirii acestei limite, accesul catre acest serviciu va fi blocat temporar. Pentru intrebari privind documentatia API, va rugam sa ne scrieti pe adresa vreauapi@smartbill.ro.

6.8. In privinta facturarii comenzilor eMag, disponibila prin modulul eCommerce, numarul facturilor eMag vor fi cumulate cu numarul documentelor emise prin API. Documentele emise dupa depasirea limitei de 3000 documente/luna vor fi taxate suplimentar cu 0.015 €/document + TVA

7. Drepturile si obligatiile partilor

7.1. Drepturile si obligatiile Clientului

7.1.1. Clientul este unicul responsabil pentru intreg continutul existent in contul sau sau pentru orice incalcare a legii sau a drepturilor unei terte persoane, inclusiv pentru incheierea, desfasurarea si incetarea contractelor sale de prestare de servicii cu persoanele juridice.

7.1.2. Clientul se obliga sa foloseasca serviciile oferite de Prestator in deplina legalitate si cunoscand dispozitiile legale in vigoare cu privire la activitatea pe care o desfasoara.

7.1.3. Se obliga sa respecte in totalitate prevederile legate de drepturile de autor si protectia datelor cu caracter personal in ceea ce priveste datele introduse in sistem.

7.1.4. Isi asuma intreaga raspundere pentru crearea, personalizarea, administrarea, gestionarea, acuratetea si legalitatea documentelor emise si a fisierelor trimise, prelucrate sau salvate cu ajutorul serviciilor oferite.

7.1.5. Clientul va procesa datele cu caracter personal conform prevederilor legale in vigoare si are obligatia de a respecta legislatia in acest domeniu, iar Prestatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel prejudicii sau incalcari ale drepturilor tertelor persoane.

7.1.6. Are dreptul de a adauga in sistemul informatic mai multi utilizatori ai contului cu diverse drepturi de acces – in totalitate sau in parte – in contul sau. De asemenea poate delega atributiile sale unuia sau mai multor utilizatori.

7.1.7. Intelege si este de acord cu Termenii si Conditiile.

7.2. Drepturile si obligatiile Prestatorului

7.2.1. Prestatorul asigura:

 • posibilitatea de a crea, personaliza, administra si gestiona documentele emise prin intermediul serviciilor oferite. Exista si posibilitatea testarii gratuite a serviciilor pe perioada a 30 de zile. Dupa expirarea acestei perioade serviciul devine inactiv.
 • asistenta de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 pentru probleme legate de aplicatii. Nu oferim asistenta financiar-contabila sau in legatura cu emiterea de documente. Totodata, nu oferim asistenta in legatura cu plugin-urile disponibile pe api.smartbill.ro dar vom redirectiona Clientul spre o enitate terta.
 • backup al datelor
 • conectarea la sistem printr-un protocol sigur de comunicare (https)
 • sincronizarea datelor din contul de utilizator in asa fel incat sa fie disponibile de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde, prin accesul la Internet, pentru anumite servicii. Serviciile oferite nu functioneaza sau functioneaza in mod limitat in varianta offline.

7.2.2. www.smartbill.ro actioneaza ca un gazduitor pentru continutul adaugat de Client, in conditiile Legii 365/2002 privind comertul electronic. In acelasi timp, in cazul anumitor servicii, o parte limitata de date sunt stocate si pe calculatoarele Clientului. In schimb, datele nu sunt pastrate in browser sau pe mobil. Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea parolelor de acces la contul de utilizator sau pentru activitati ce pot compromite contul Clientului. In cazul in care Prestatorul primeste o notificare cu privire la existenta unor servicii cu o aparenta nelegala realizata de catre Client, isi rezerva dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

7.2.3. Fiecare Client va avea un sistem de utilizatori carora li se vor putea configura un anumit set de drepturi. Clientul poarta intreaga responsabilitate in cazul in care utilizatorii aprobati de catre Client incalca dispozitiile documentelor precizate la punctul 2.6 al prezentului contract sau se angajeaza in activitati ilegale sau imorale.

7.2.6. Prestatorul nu monitorizeaza si nu exercita nici un control asupra datelor si documentelor Clientului.

7.2.7. Prestatorul ofera un drept de utilizare (licenta) neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu pe perioada abonamentului, pentru folosirea serviciilor oferite.

7.2.8. In cazul in care uptime-ul este sub 99.8% vom oferi despagubiri procentuale din valoarea abonamentului conform articolului 5.5.

7.2.9 Prestatorul are dreptul de a colecta date anonime despre modul de utilizare a serviciilor sale si de a le face publice in mod agregat.

7.2.10 Serviciul de Recunoastere Optica a Caracterelor, denumit in continuare Serviciul OCR poate fi folosit pentru inregistrarea cheltuielilor in contul SmartBill, in mod gratuit si fara limite de volum pana la 1.06.2022. Dupa aceasta data Serviciul OCR inceteaza sa fie gratuit, si se va supune unor costuri si limite de volum - detalii care urmeaza sa fie comunicate pana la 1.06.2022.
Dupa 1.06.2022 clientii care au folosit in mod gratuit Serviciul OCR pot opta pentru una din variantele:

 • continuarea folosirii Serviciul OCR pe noul pachet platit, respectand noile termene si conditii in vigoare
 • oprirea utilizarii Serviciul OCR, fapt care nu interefereaza in niciun fel cu posibilitatea de a inregistra manual cheltuielile. Toate cheltuielile inregistrate prin Serviciul OCR pana in 1.06.2022 raman salvate in SmartBill pe perioada valabilitatii contului. Fisierele de tip imagine atasate acestor cheltuieli vor fi salvate pe perioada valabilitatii contului sau pe o perioada limitata, in functie de volumul si dimensiunea acestora.

8. Inregistrare, parole si responsabilitati

8.1. Inregistrarea unui cont se face in mod gratuit si permite testarea serviciilor pentru 30 de zile. Prestatorul recomanda utilizatorilor inregistrati sa nu dezvaluie nimanui parolele de acces.

8.2. Din pacate, nicio transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia si de a folosi protocoale securizate de transmitere a informatiei (https), Prestatorul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de Client catre Prestator. Asadar, orice informatie trimisa catre Prestator se va face pe riscul Clientului.

8.3. Orice acces neautorizat la elementele nepublice ale site-ul www.smartbill.ro sau accesul altor persoane in afara celor autorizate la un cont SmartBill reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

9. Raspunderea contractuala

9.1. Clientul garanteaza datele introduse si poarta intreaga responsabilitate pentru felul si scopul in care utilizeaza serviciile puse la dispozitie de Prestator precum si pentru felul in care configureaza sistemul de utilizatori ce au acces la contul Clientului si comportamentul acestora.

9.2. Clientul este singurul responsabil cu privire la introducerea informatiilor intr-un mod corect si complet, precum si cu pastrarea acuratetii informatiilor sau a actualizarii lor in contul SmartBill.

9.3. Prestatorul nu poate fi tinut raspunzator in cazul in care Clientul se foloseste de aplicatiile si serviciile puse la dispozitie in scopuri ilegale sau imorale.

9.4. Clientul este de acord ca este singurul responsabil si va despagubi Prestatorul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a oricaror actiuni frauduloase din partea acestuia. Prin prezentul document, Clientul intelege si accepta faptul ca Prestatorul va transmite datele acestuia catre organele de ancheta, in cazul in care legea il obliga sa faca acest lucru.

9.5. Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii mesajelor publicate in site, Prestatorul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Prestatorul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna sau eroare pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

9.6 Clientul este singurul responsabil cu privire la verificarea, introducerea informatiilor intr-un mod corect si complet, precum si cu adaugarea, pastrarea acuratetii informatiilor sau a actualizarii lor in contul SmartBill.

10. Incetarea contractului

10.1. Prezentul contract inceteaza in urmatoarele cazuri:

 1. partile convin de comun acord incetarea contractului;
 2. neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa repetata a obligatiilor contractuale de catre una din parti;
 3. decizia unilaterala a uneia dintre parti, transmisa in scris celeilalte parti; receptia notificarii de incetare trebuie sa aiba loc cu minimum 30 zile calendaristice inainte de data stabilita pentru incetarea colaborarii;
 4. in caz de dizolvare, lichidare, faliment, retragerea autorizatiei de functionare a unuia din contractanti, caz in care partile vor fi tinute a indestula datoriile uneia catre alta, datorii rezultate pana la momentul interventiei cauzei de disparitie.

11. Exonerarea de raspundere

11.1. Prestatorul nu va raspunde pentru niciun prejudiciu material sau moral, orice paguba sau costuri ce pot interveni din intarzierea platilor ce sunt in sarcina Clientului, precum si incalcarea de catre acesta a oricaror obligatii legale daca nu sunt din vina Prestatorului.

12. Confidentialitate

12.1. Nici una din Partile contractante nu are dreptul, fara acordul scris prealabil al celeilalte Parti:

 1. de a face cunoscuta orice informatie confidentiala unei terte parti, in afara acelor persoane implicate in derularea si executarea contractului;
 2. de a utiliza orice informatie confidentiala sau la care are acces in perioada de derulare a contractului, in alt scop decat acela de a-si executa obligatiile asumate. Toate informatiile confidentiale trebuie marcate ca atare de partea care le invoca a fi confidentiale.

12.2. Restrictia prevazuta anterior nu va fi aplicabila daca:

 1. informatia era cunoscuta partii contractante inainte ca ea sa fi fost primita in executarea prezentului contract;
 2. informatia era accesibila publicului;
 3. partea in cauza a fost obligata in conformitate cu dispozitiile legale sa dezvaluie informatiile in cauza.

13. Forta majora

13.1. Forta majora exonereaza de raspundere partile, in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.

13.2. Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 5 zile de la aparitie.

13.3. Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca la cunostinta celeilalte parti incetarea cauzei acesteia in maximum 15 zile de la incetare.

13.4. Daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 2 luni, fiecare partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe. In acest caz, nici una din parti nu are dreptul de a cere despagubiri de la cealalta parte, dar ele au indatorirea de a-si onora toate obligatiile pana la aceasta data.

14. Legea guvernanta

14.1. Drepturile si obligatiile partilor impuse de prezentul contract, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

14.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Prestatorului.

15. Dispozitii finale

15.1. Partile declara ca au negociat toate clauzele prezentului contract si acestea sunt acceptate in mod expres prin semnarea contractului, orice intelegere anterioara neproducand efecte juridice intre acestea.

15.2. Prestatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic acesti termeni. In astfel de cazuri, vom informa Clientul in avans, prin postarea acestei politici pe website cu 15 de zile inainte de intrarea sa in vigoare, motiv pentru care rugam Clientul sa verifice periodic continutul acestui document.

15.3. Orice notificare catre Prestator trebuie trimisa electronic la adresele de email cloud@smartbill.ro si mircea.capatina@smartbill.ro. In cazul notificarilor trimise de terti, acestia trebuie sa inteleaga ca Prestatorul are exclusiv un rol de furnizare de servicii tehnice de suport pentru Clienti si este un tert fata de orice contract intre terti si Clienti.

Prezentul contract este disponibil la adresa https://www.smartbill.ro/termeni-si-conditii

Anexa 1 – prelucrarea datelor personale de catre SmartBill.ro conform GDPR

Contract prelucrare date personale Operator (Client)– Imputernicit (SmartBill.ro) Varianta 1.0 valabila din 25 mai 2018

Prezenta anexa prevede regulile specifice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal trimise de catre Beneficiar, in calitate de Operator, de catre S.C. Intelligent IT S.R.L, in calitate de imputernicit in conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (denumit in continuare ”GDPR”), ca si orice legislatie nationala subsecventa cu privire la domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Art 1. Termeni

In cuprinsul acestei anexe termenii folositi vor fi interpretati in conformitate cu GDPR, iar acolo unde este cazul, termenii folositi vor avea definitiile stipulate de art. 4 din GDPR.

Art 2. Obiectul prelucrarii

Obiectul prelucrarii datelor personale il reprezinta prelucrarea de catre Imputernicit a datelor personale trimise de catre Operator in scopul furnizarii serviciilor stipulate in contractul principal de servicii SmartBill.ro.

Art 3. Date colectate

Datele personale puse la dispozitie de catre Operator prelucrate in temeiul acestui contract sunt:

3.1 Pentru serviciul SmartBill.ro – datele personale sunt cele care apar pe documente, cum ar fi: Nume, prenume emitent document si date de identificare ale acestuia, email, telefon iar in cazul in care se emite documentul catre un client persoana fizica: nume, prenume, adresa completa, si in functie de dorinta Operatorului – cont bancar, CNP. De asemenea Operatorul poate adauga si alte date personale suplimentare in mod direct in facturile emise, pe care Imputernicitul nu are cum sa le prevada.

3.2 Pentru serviciul SmartBill.ro – configurare transmitere email-uri catre clienti, datele sunt – email utilizator si parola prin care se transmit email-urile, ca si adresele de email catre care se trimit facturile.

3.3 Pentru serviciul SmartBill.ro Conta, datele personale sunt informatiile personale ale angajatilor1 prelucrate de catre Operator pentru obligatiile legale legate de salarizare, cum ar fi, in functie de utilizarea serviciilor SmartBill.ro de catre Operator:

Date personale directe Nume, Prenume, CNP, Informatii privind actul de identitate (tip, serie, numar, data eliberarii, emitentul actului)
Date legate de adresa Tara, judet, localitate, strada, numarul, cetatenie, casa de sanatate
Date legate de contractul de munca al angajatului Numar, data contract, perioada, norma, functie, salariu, Alte detalii (zile concediu/an, zile preaviz, zile perioada de proba)
Date legate de taxe si impozite ale angajatului Ce contributii sociale/impozit plateste, este sau nu pensionar
Date privind persoanele in intretinere ale angajatului - sot/sotie, parinti, copii, alte rude (dupa caz) Nume, prenume, CNP
Date de contact angajat Telefon, email
Date bancare ale angajatului IBAN, Banca
Date medicale (care reies din certificatele de concediu medical) Tip concediu medical, cod diagnostic, cod urgenta medico-chirurgicala, cod boala infectioasa, perioada concediului
Date medic care emite certificatul de concediu medical nume, prenume, numar aviz, loc de prescriere
Date salariale ale angajatului Veniturile salariale obtinute, contributiile sociale datorate

De asemenea Operatorul poate adauga si alte date personale suplimentare in mod direct in aplicatia de salarizare, pe care Imputernicitul nu are cum sa le prevada.

3.4 Pentru serviciul TypingDNA: date despre comportamentul de tastare la momentul autentificarii: intervalele de timp petrecute de utilizator pe fiecare tasta si intre fiecare doua taste, precum si miscarile dispozitivului in timpul apasarii fiecarei taste.

Art.4 Categorii de persoane vizate

Categoriile de persoane vizate sunt:

Art. 5. Instructiuni specifice

In temeiul acestui contract Operatorul da urmatoarele instructiuni specifice Imputernicitului:

5.1. Sa colecteze si sa prelucreze date cu caracter personal primite de la Operator in mod direct in scopul prevazut la art.7. Aceste date sunt cele specificate in articolul 3.

5.2. Sa trimita mesaje prin email in numele Operatorului, pentru serviciul de transmitere documente prin email (daca acest serviciu este folosit de catre Operator);

5.3. Sa colecteze si sa prelucreze informatii daca documentele sale trimise si gazduite pe platforma SmartBill au fost deschise si/sau vizualizate de catre Clientii Operatorului.

5.4. Sa colecteze si sa prelucreze date cu caracter personal primite de la Operator in mod direct in scopul prevazut la art.7 sau preluate cu acordul Clientului din alte baze de date (ex. Revisal) Aceste date sunt cele specificate in articolul 3.

Art. 6. Durata prelucrarii

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal este identica cu durata functionarii contractului principal de furnizare servicii.

Art. 7 Natura si scopul prelucrarii

Natura si scopul prelucrarii sunt cele stabilite de catre Operator in temeiul contractului principal si anume furnizarea serviciilor SmartBill, in functie de pachetul de servicii achizitionat.

Pentru clientii care utilizeaza autentificarea prin recunoasterea profilului de tastare, prelucrarea datelor are ca scop protejarea impotriva substituirii de persoana si a potentialelor riscuri ce pot decurge din acest fapt.

Art. 8 Sub-imputerniciti

In cazul in care prelucrarea datelor Operatorului sau anumite parti are prelucrarii se efectueaza de catre Imputernicit prin intermediul altor persoane, numite sub-imputerniciti, acesta trebuie sa respecte urmatoarele principii:

8.1. In temeiul acestui articol Operatorul intelege sa autorizeze Imputernicitul sa prelucreze datele sale prin urmatorii sub-imputerniciti pentru urmatoarele activitati:
– Amazon Web Services, Inc - locatie Irlanda si Germania - pentru gazduire Firma Amazon Web Services, Inc este certificata in programul UE- SUA Privacy Shield.
– S.C. TypingDNA S.R.L. - utilizeaza Amazon Web Services pentru gazduire - pentru securizarea autentificarii in produsele SmartBill

8.2. Pentru sub-imputerniciti viitori, Imputernicitul primeste o autorizare generala de a subcontracta cu orice alt prestator din U.E., EEA sau tara cu nivel adecvat de protectie recunoscut prin decizie a Comisiei Europene, care este necesar pentru anumite parti ale procesarii datelor conform prezentului contract care ofera un nivel de securitate adecvat, cel putin la nivelul prezentului contract. Aceasta autorizare include obligatia de informare a Operatorului, printr-un mesaj prin contul de pe site-ul Imputernicitului sau prin email. Operatorul are posibilitatea de a formula obiectii in termen de 2 zile lucratoare.

8.3 De asemenea SmartBill poate trimite datele prelucrate de Operator catre alti imputerniciti ai Operatorului (cum ar fi de exemplu procesatorii de plati) doar daca exista un contract intre Operator si acesti alti imputerniciti, ca si cererea Operatorului catre SmartBill de a trimite datele catre acest imputernicit.

Art. 9. Drepturile si obligatiile Operatorului

Art. 10. Drepturile si obligatiile Imputernicitului:

Art.11 Securitatea prelucrarii

11.1 Imputernicitul trebuie sa indeplineasca masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura masurile adecvate de securitate raportate la risc, conforme cu bunele practici in industrie. In stabilirea nivelului adecvat de securitate, Imputernicitul trebuie sa ia in considerare stadiul actual al dezvoltarii, costurile implementarii si natura, domeniul de aplicare, contextul si scopurile prelucrarii, precum si riscul cu diferite grade de probabilitate si gravitate pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, ca si riscurile care apar ca urmare a prelucrarii, in special cu privire la cele care pot duce care duce, in mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea, sau divulgarea neautorizata a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea.

11.2 In acest context Imputernicitul a stabilit aplicarea interna a urmatoarele masuri organizatorice si tehnice de securitate pentru securitatea datelor personale, luand in considerare tipul de activitate prestata:
 • implementare standarde de securitate ISO27001/ISO27017/ISO27018
 • audit periodic de securitate realizat de experti in securitate cibernetica
 • acces limitat la baza de date pentru un numar foarte restrans de angajati ai Imputernicitului
 • monitorizarea permanenta a accesului la baza de date
 • criptarea conexiunii folosite de Operator pentru accesarea serviciului folosind SSL
 • parolele clientilor stocate criptat
 • copii de siguranta regulate

11.3 In mod voluntar, Imputernicitul poate trimite rezumatele concluziilor auditorilor de securitate (dupa stergerea informatiilor comerciale sau confidentiale) realizate periodic catre Operatori pentru a demonstra activitatile sale continue pe acest subiect.

Art.12 Limitarea raspunderii

Operatorul este de acord sa exonereze Imputernicitul de orice raspundere pentru pagubele ce ar putea decurge din:
 • nerespectarea contractului din cauza unor evenimente ce exced oricarei raspunderi a Imputernicitului;
 • respectarea instructiunilor Operatorului sau nerespectarea instructiunilor Operatorului justificata in prealabil printr-o notificare referitoare la nelegalitatea ei;
 • lipsa sau vicierea acordului persoanelor vizate sau a utilizarii unui temei legal gresit de catre Operator;
 • nerespectarea contractului din cauza unor actiuni ale Operatorului.

Art.13 Delimitarea raspunderii

Operatorul si Imputernicitul isi delimiteaza responsabilitatile cu privire la asigurarea protectiei datelor cu caracter personal (de exemplu asigurarea confidentialitatii sau a securitatii prelucrarii), in functie de accesul si controlul efectiv exercitat asupra datelor, atat din punct de vedere contractual, cat si tehnic

Art.14 Intrare in vigoare si modificari.

Aceasta anexa intra in vigoare pe 25 mai 2018 si este valabila pana la modificarea ei de catre SmartBill.ro si informarea clientilor in acest sens. Utilizarea contului dupa informarea clientilor inseamna acordul acestor cu privire la acest document.

Regulamentul Promotiei "Visa - SmartBill 2021 - 6 luni Gratuit si 3 luni 0 comision"Art. 1 Organizatorul promotiei

Promotia "SmartBill 2021 - 6 luni Gratuit si 3 luni 0 comision" este organizata de catre INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill cu sediul in Aciliu Nr. 22, Sibiu, judetul Sibiu inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1274/2006 avand cod fiscal RO18990059 si cont nr. RO15BACX0000000239459000 deschis la Banca Unicredit, reprezentata prin Radu Hasan, in calitate de Administrator, numita in continuare “Organizator”


Art. 2 Companii participante

La aceasta promotie pot participa clienti existenti sau noi ai serviciilor SmartBill care indeplinesc conditiile din promotie, detaliate in continuare.


Art. 3 Perioada promotiei

Perioada de desfasurare a promotiei este 09.07.2021, ora 00:00:01 ora Romaniei - 28.09.2021, 23:59:59 ora Romaniei.

Promotia se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


Art. 4 Regulamentul promotiei

4.1. Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, in oricare dintre urmatoarele modalitati:


4.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, iar prevederile Regulamentului vor prevala.


4.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin modalitatile enumerate la Art. 4, pct. 4.1. din prezentul Regulament.


Art. 5 Dreptul de participare

5.1. In aceasta promotie pot participa toate (i) persoanele juridice si (ii) persoanele fizice autorizate care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

Un client care indeplineste conditiile de mai sus si care opteaza pentru un pachet promotional asa cum e definit la punctul 6.1.1 este considerat inrolat in promotie.


Sau care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

Un client care indeplineste conditiile de mai sus si care opteaza pentru un pachet promotional asa cum e definit la punctul 6.1.2 este considerat inrolat in promotie.


Sau care indeplinesc cumultativ urmatoarele conditii:

Un client care indeplineste conditiile de mai sus si opteaza pentru un pachet promotional asa cum e definit la punctul 6.2 este considerat inrolat in promotie.


5.2. Nu au dreptul de a participa la aceasta promotie asociatii/actionarii, administratorii si angajatii companiei organizatoare si ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum si membrii familiilor acestora (si anume copii, parinti, sot/sotie).


5.3. Prezenta promotie poate fi prelungita de catre Organizator. Prelungirea va fi adusa la cunostinta participantilor prin act aditional ce va fi facut public cu cel putin 24 ore inainte de intrarea acestuia in vigoare.


Art. 6 Oferta promotiei:

6.1. In cadrul acestei promotii se vor pune la dispozitie 2000 de pachete promotionale, dupa cum urmeaza:


6.1.1. se vor acorda 1000 (una mie) de pachete promotionale pentru clientii noi ai SmartBill care indeplinesc conditiile de eligibilitate asa cum sunt definite acestea la art 5.1.1, astfel:Pachetul promotional se va acorda fiecarei intrari in promotie pentru clientii prevazuti la art. 6.1.1 dupa validarea eligibilitatii acestora de catre echipa SmartBill.

Pachetul promotional se va acorda in limita stocului disponibil de 1000 de pachete. Organizatorul promotiei isi rezerva dreptul de a suplimenta stocul disponibil.


6.1.2. Se vor acorda 1000 de pachete promotionale pentru clientii existenti SmartBill, care indeplinesc conditiile de eligibilitate, in mod automat, asa cum sunt definiti acestia la art 5.1.2, astfel:Pachetul promotional se va acorda fiecarei intrari in promotie pentru clientii prevazuti la art. 6.1.2 dupa validarea eligibilitatii acestora de catre echipa SmartBill.

Pachetul promotional se va acorda in limita stocului disponibil de 1000 de pachete. Organizatorul promotiei isi rezerva dreptul de a suplimenta stocul disponibil.


6.2 Clientii SmartBill, care indeplinesc conditiile de eligibilitate de la punctul 5.1.3 beneficiaza de urmatoarea oferta: comision 0 pentru toate platile acceptate, in primele 3 luni de la momentul activarii optiunii de plata cu cardul sau pana la atingerea volumului de 1.000.000 RON plati procesate, pentru fiecare client; dupa depasirea termenului de 3 luni sau atingerea pragului maxim, se vor aplica comisioanele standard percepute de procesatorul de plati


6.3. Ofertele de la punctele 6.1 si 6.2 nu se pot cumula, clientul putand sa aleaga doar una dintre acestea, in limita locurilor disponibile.


6.4. Valoarea totala bruta a pachetelor promotionale ce pot fi oferite in cadrul Promotiei este de 595.000 lei inclusiv TVA, valoarea premiilor fiind calculata la Cursul de schimb 1 Euro = 4,95 lei.


6.5. In cadrul Promotiei, un participant nu poate castiga mai multe pachete promotionale.


6.6. Pachetele promotionale sunt nominale. In cazul in care castigatorul nu poate beneficia de premiu, din motive independente de Organizator, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat urmatoarei rezerve.


Art. 7 Mecanismul promotiei

Perioada desfasurarii promotiei este 09.07.2021, ora 00:00:01 ora Romaniei – 28.09.2021, 23:59:59 ora Romaniei.


Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate de la punctul 5.


Art. 8 Desemnarea castigatorilor si acordarea pachetelor promotionale.


8.1. Acordarea pachetelor promotionale

Pentru fiecare intrare in promotie, se vor acorda automat ofertele promotionale conform celor mentionate la art. 6.


8.2. Validarea castigurilor. Publicarea castigatorilor.;

Ulterior inscrierii in Promotie, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus si corespunzatoare fiecarui tip de pachet promotional in parte, Organizatorul va proceda la identificarea castigatorilor si verificarea indeplinirii de catre acestia a conditiilor de participare la Promotie conform prevederilor art. 7 din prezentul Regulament, in vederea validarii drept castigatori, respectand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679


Astfel, pentru ca un participant sa poata fi validat drept castigator al Promotiei, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:


Pachetele promotionale neacordate vor ramane la dispozitia Organizatorului.

In cazul in care un pachet promotional nu este acordat din motive independente de acesta, Organizatorul are dreptul de a-l anula.Fiecare pachet promotional va fi acordat de catre SmartBill clientului, dupa verificarea eligibilitatii acestuia si validarea sa drept castigator, astfel: un client indeplineste toate conditiile de eligibilitate ale promotiei, asa acum sunt acestea descrise la punctul 5, beneficiaza automat de oferta, in limita locurilor disponibile, conform articolului 6, in ordinea primul venit, primul servit


Nu se acorda contravaloarea in bani a pachetului promotional, nefiind posibila utilizarea lor intr-o alta modalitate decat cea descrisa prin prezenta sectiune.


Castigatorul nu poate transmite/tranfera/ceda/instraina/dona pachetul promotional unei alte persoane. Castigatorul nu are posibilitatea sa primeasca contravaloarea produsului, ci are obligatia de a-l folosi ca atare.


Art. 9 Taxe si impozite


Calcularea, retinerea si virarea taxelor si impozitelor datorate catre bugetul statului se va face, daca va fi cazul, in conformitate cu dispozitiile prevazute de Legea nr. 227/2015 cu modificarile ulterioare, privind Codul fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a fiecarui castigator.


Art. 10 Prelucrarea datelor personale


Datele personale ale participantilor la Promotie vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.


10.1. Date privind operatorii de date cu caracter personal si imputernicitii

In vederea desfasurarii Promotiei, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre:

INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill cu sediul in Aciliu Nr. 22, Sibiu, judetul Sibiu inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1274/2006 având cod fiscal RO18990059 si cont nr. RO15BACX0000000239459000 deschis la Banca Unicredit, reprezentata prin Radu Hasan, in calitate de Administrator


10.2. Scopurile prelucrarii


Datele cu caracter personal ale participantilor la Promotie vor fi prelucrate de catre Operatori prin intermediul Imputernicitului si Subimputernicitului in vederea:


10.3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Promotiei


Pentru inscriere, pentru participare la promotie, pentru buna desfasurare a ei, pentru premiere si atribuirea premiilor, Operatorii, Imputernicitul si Subimputernicitul vor prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- nume si prenume administrator societate, numar de telefon mobil, adresa de e-mail, adresa postala, denumire persoana juridica, date identificare persoana juridica

Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operaṭiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, utilizare in scopul menṭionat, stocare, stergere.


10.4. Temeiul legal al prelucrarii


Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal, il reprezinta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei interne aplicabile in vigoare. Prin participarea la promotie, participantul isi exprima consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE mentionat mai sus, consimtamant ce va fi colectat si stocat.

Datele cu caracter personal apartinand persoanelor participante la promotie, vor putea fi accesibile si vor putea fi prelucrate si de catre imputernicitii/ subimputernicitii Organizatorului, respectiv: Lion Communication Services S.A , Mediapost Hitmail S.A, acestia avand obligatia, la randul lor, de a respecta prevederile Regulamentuilui UE mentionat mai sus. De asemenea, datele cu caracter personal ale persoanelor participante vor fi dezvaluite si autoritatilor statului, in cazurile in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile legale impuse de legislatia in vigoare.


10.5. Perioada de stocare

Datele cu caracter personal ale Participantilor declarati necastigatori prelucrate in scopurile mentionate la 10.3 vor putea fi stocate timp de 24 de luni de la expirarea contului SmartBill.

Datele cu caracter personal ale castigatorilor vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc plata impozitului din premii.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Organizatorul va sterge/ distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.


10.6. Drepturile dvs. faṭa de prelucrarea datelor cu caracter personal


In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura participantilor, pe durata Promotiei, urmatoarele drepturi:


Desemnarea castigatorilor Promotiei se va face prin mijloace automate de prelucrare a datelor cu caracter personal, fara interventie umana.


Participantii care au intrebari cu privire la aceste clauze si la protectia confidentialitatii sau doresc sa isi exercite oricare dintre drepturile legale, astfel cum sunt stabilite mai sus, o pot face scriind un email la cloud@smartbill.ro Cererea va fi solutionata in termen de 30 (treizeci) de zile, cu exceptia situatiei in care, din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii, acest termen poate fi prelungit. Adresa de primire a cererilor legate de date personale este Sibiu, Piata Aurel Vlaicu, nr.9-10, etaj 3. judetul Sibiu


10.7. Gestionarea si securitatea datelor

Organizatorul se obliga sa implementeze un nivel adecvat de securitate si proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja datele prelucrate. Politicile si procedurile privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat, si numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice, sub obligaṭia pastrarii confidenṭialitaṭii lor.

In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, organizatorul/ii va/vor respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor.

Organizatorul se obliga sa impuna Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.


10.8 Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale

Organizatorul are dreptul de a modifica prezentul Articol 10 la Regulament oricand pe durata desfasurarii Promotiei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata cu 24 de ore in prealabil pe site-ul Organizatorului, respectiv va fi adusa la cunostinta Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament.
Art. 11. RESPONSABILITATE

11.1. Organizatorul si partenerii acestuia sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a mecanismului Promotiei, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate.

11.2. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al Promotiei sau a altor schimbari legate de implementarea acesteia.

11.3. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile impuse prin prezentul Regulament. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante (nume si prenume, ID, nr. de telefon mobil, adresa de e-mail, adresa postala, denumire persoana juridica, date identificare persoana juridica).

11.4. Organizatorul si partile implicate in aceasta Promotie nu isi asuma raspunderea pentru participanti care se inscriu in afara perioadei de desfasurare a Promotiei mentionata la art.3.

11.5. Eventualele contestatii privind desfasurarea Promotiei pot fi transmise Organizatorului in decurs de 3 zile de la data anuntarii publice a castigatorilor. Orice contestatii primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.


Art. 12 Solutionarea litigiilor

12.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

12.2. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

12.3. in cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat câstigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.


Art. 13. Intreruperea Promotiei

Promotia va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Forta majora va putea fi invocata in conformitate cu prevederile Codului Civil.


Art. 14 - Alte Clauze

14.1. Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor participantilor la aceasta promotie.

14.2. Pachetele promotionale neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

14.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.


Tehnoredactat la cererea expresa a partii, editat si autentificat la sediul biroului notarial intr-un singur exemplar original.


Numele Organizatorului: SC Intelligent IT S.R.L.

Prin imputernicit: SC Voxline Communication S.R.L.


Regulamentul autentificat de notar poate fi descarcat de aici.

Regulamentul Promotiei „Visa – SmartBill 2021 – auto electric”Art. 1 Organizatorul promotiei

Promotia “Visa – SmartBill 2021 - auto electric” este organizata in numele si pentru Visa Europe Services Inc., de catre LION COMMUNICATION SERVICES S.A. cu sediul social in Romania, Mun. Bucuresti, Str. Nicolae Iorga nr. 13, Corp A, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/8531/2009, CIF: RO25848554, numita in continuare “Organizator” si

INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill, cu sediul in str. Aciliu Nr. 22, Sibiu, judetul Sibiu inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1274/2006 avand cod fiscal RO18990059 si cont nr. RO15BACX0000000239459000 deschis la Banca Unicredit, in continuare “Reseller”

Campania promotionala se deruleaza cu sprijinul Mediapost Hit Mail S.A. cu sediul in Bucuresti, Str. Siriului 42-46, J40/8295/2000, CIF:RO13351917.Art. 2 Companii participante/ Produse participante

La aceasta promotie pot participa clienti existenti sau noi ai serviciilor SmartBill care indeplinesc conditiile din promotie, detaliate in continuare.Art. 3 Perioada promotiei

Perioada de desfasurare a promotiei este 09.07.2021, ora 00:00:01 (ora Romaniei) - 28.09.2021, ora 23:59:59 (ora Romaniei).

Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.Art. 4 Regulamentul promotiei

4.1 Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a promotiei, in oricare dintre urmatoarele modalitati:

4.2 Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, iar prevederile Regulamentului vor prevala.

4.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Promotiei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin modalitatile enumerate la Art. 4, pct. 4.1. din prezentul Regulament.Art. 5 Dreptul de participare

5.1. La aceasta promotie pot participa toate (i) persoanele juridice si (ii) persoanele fizice autorizate care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:


Un client care indeplineste conditiile de mai sus este considerat inrolat in Promotie.


5.2 * Nu au dreptul de a participa la aceasta promotie asociatii/actionarii, administratorii si angajatii companiei organizatoare si ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum si membrii familiilor acestora (si anume copii, parinti, sot/sotie). In cazul in care in cadrul tragerii la sorti se vor extrage tranzactiile efectuate de aceste persoane, aceste extrageri vor fi invalidate.

Clientii care presteaza activitati ce fac parte din domeniile de activitate neacceptate de VISA nu vor fi acceptati in campanie si astfel nu sunt eligibili:


5.3 Fiecare factura sau factura proforma incasata partial sau integral cu cardul prin optiunea Plata cu Cardul de pe factura in conditiile de la Art 5.1 si in acord cu dispozitiile prezentului regulament, reprezinta cate o inscriere in promotie, deci o sansa la tragerea la sorti pentru premiul mare. Orice participant la promotie poate avea maxim 100 de inscrieri (sanse), inscrieri aduse de 100 de facturi sau facturi proforme incasate partial sau integral prin optiunea Plata cu Cardul pe factura. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, primele 100 de facturi sau facturi proforme incasate partial sau integral prin optiunea Plata cu Cardul pe factura aduc cate o inscriere la promotie, insa un numar mai mare de facturi sau facturi proforme incasate partial sau integral prin optiunea Plata cu Cardul pe factura nu mai aduc nicio inscriere suplimentara la promotie.

O factura sau o factura proforma incasata din mai multe plati partiale aduce o singura inscriere (sansa).


5.4. Prezenta promotie poate fi prelungita de catre Organizator. Prelungirea va fi adusa la cunostinta participantilor prin act aditional ce va fi facut public cu cel putin 24 ore inainte de intrarea acestuia in vigoare.


Art. 6 Premiile promotiei

6.1 In cadrul acestei promotii se va acorda 1 (un) premiu mare, dupa cum urmeaza:


6.1.1. - 1 (un) premiu mare constand in 1 (un) autoturism Volkswagen ID 3 Pure Performance 45 kWh, 70 KW/ 150 CP, ESG, Cutie automata de viteze, culoare: Gri- negru (moonstone uni)

Valoarea individuala neta a premiului este de 26795 Euro + TVA (net de impozite).

Valoarea totala neta a premiului oferit este de 31885 Euro + TVA.

Valoarea totala a premiului cuprinde valoarea neta a acestuia la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa.


6.2 Valoarea totala bruta a premiului ce va fi oferit in cadrul Promotiei este de 157.831 LEI, valoarea premiului fiind calculata la Cursul de schimb 1 Euro = 4,95 lei. 


6.3 In cadrul Promotiei, un participant poate castiga un singur premiu.


6.4 Premiul este nominal. In cazul in care castigatorul nu poate beneficia de premiu din motive independente de Organizator, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat urmatoarei rezerve.Art. 7 Mecanismul promotiei

Perioada desfasurarii promotiei este 09.07.2021, ora 00:00:01 (ora Romaniei) - 28.09.2021 *, ora 23:59:59 (ora Romaniei).

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate de la punctul 5.

Fiecare inscriere in promotie va primi de la SmartBill un ID alfanumeric, care nu identifica in sine un participant ci o factura sau o factura proforma incasate partial sau integral cu cardul precum si pe emitentul acesteia, precum este stipulat la art. 5.3 din prezentul Regulament. Aceste ID alfanumerice sunt trimise dupa incheierea perioadei promotionale de catre SmartBill catre Organizator pentru tragerea la sorti a premiului.

Extragerea premiului se va face in perioada: 18 octombrie 2021, ora 00:00:01 (ora Romanieii) - 21 octombrie 2021, ora 23:59:59 (ora Romaniei).

Inscrierile nu sunt nominale, fiecare tranzactie primind un ID alfanumeric unic pentru tragerea la sorti.

Doar ID alfanumerice desemnate castigatoare in urma extragerilor vor fi validate cu ajutorul SmartBill.


Art. 8 Desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor

8.1 Tragerile la sorti

Pentru fiecare intrare in promotie, conform celor mentionate la art. 6, se vor efectua trageri la sorti conform programului din art 7.

Premiul promotiei se va extrage din toate intrarile efectuate in perioada promotiei si in acord cu dispozitiile prezentului Regulament.

Odata cu extragerea castigatorului premiului, vor fi extrase si 10 (zece) rezerve aferente acestui premiu. In caz de invalidare a primului participant extras, rezervele vor fi desemnate castigatoare in ordinea extragerii acestora.


Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului se va efectua in maximum 30 zile de la data incheierii Promotiei, in prezenta unui notar public.


Tragerea la sorti va fi realizata electronic la sediul Mediapost Hit Mail S.A., situat in Bucuresti, Str. Siriului nr. 42-46, etaj 3, Sector 1.


Organizatorul nu va fi facut responsabil in cazul in care SmartBill nu transmite inscrierile in promotie, transmite liste de inscrieri gresite sau incomplete.


8.2 Validarea castigurilor. Publicarea castigatorului.

Ulterior tragerii la sorti a castigatorului Promotiei, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus, Organizatorul, prin intermediul SmartBill, va proceda la identificarea castigatorului si verificarea indeplinirii de catre acesta a conditiilor de participare la Promotie conform prevederilor art. 7 din prezentul Regulament, in vederea validarii drept castigator, respectand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.


Astfel, pentru ca un participant sa poata fi validat drept castigator al Promotiei, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:


In cazul in care potentialul castigator nu doreste premiul, va comunica acest lucru Organizatorului care a initiat convorbirea telefonica, in cadrul respectivei convorbiri, urmand ca acest castigator sa fie invalidat, considerandu-se ca respectivul castigator nu doreste sa participe la prezenta promotie. In aceasta situatie castigator al promotiei va fi desemnata una din rezervele acestuia, in ordinea tragerii la sorti, cu respectarea termenelor si conditiilor mai sus mentionate. La cererea expresa a Organizatorului, potentialul castigator care refuza un premiu castigat si care si-a exprimat aceasta dorinta in cadrul convorbirii telefonice initiate de Organizator, va fi rugat sa faca acest demers si in scris.


In situatia in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data tragerii la sorti prin care acesta a fost desemnat castigator, prin 3 (trei) incercari efectuate de catre Organizator, potentialul castigator va fi invalidat, caz in care castigator va fi desemnata una din rezervele acestuia, in ordinea extragerii lor, cu respectarea termenelor si conditiilor mai sus mentionate.


Anuntarea castigatorului se va realiza in mod public dupa validarea acestuia prin publicarea unui anunt pe website-ul www.visa.ro si pe https://blog.smartbill.ro.

In cazul in care premiul nu este acordat din motive independente de Organizator, Organizatorul are dreptul de a-l anula.8.3 Acordarea premiilor

Castigatorul va intra in posesia premiului in maxim 30 de zile calendaristice de la desemnarea lui prin tragere la sorti si contactarea lui.


Un reprezentant al castigatorului impreuna cu un reprezentant al Organizatorului si unul al Organizatorului se vor prezenta la dealerul auto pentru predarea - primirea masinii, actele/documentele masinii se vor completa direct pe numele castigatorului. Castigatorul sau reprezentantul Castigatorului trebuie sa semneze documentele de mai jos:


Premiul va fi predat reprezentantului castigatorului pe baza de proces verbal de predare - primire semnat de catre reprezentantii Organizatorului si de castigator. El trebuie sa se prezinte cu o imputernicire din partea castigatorului pentru indeplinirea formalitatilor de intrare in posesie a premiului, cu buletinul/ cartea de identitate, pentru a-si valida identitatea. Procesul verbal de predare primire a premiului va specifica numele castigatorului, numele, prenumele, CNP-ul si semnatura reprezentantului castigatorului care indeplineste din partea castigatorului formalitatile de intrare in posesie a premiului, numele Promotiei in legatura cu care a fost validat in calitate de castigator, premiul castigat, valoarea premiului.

In situatia in care reprezentantul castigatorului nu se va prezenta la data, ora si adresa stabilite impreuna cu Organizatorul pentru intrarea in posesie a premiului, acesta va pierde dreptul de a solicita premiul, iar Organizatorul va desemna drept castigator pe primul extras la sorti, din randul rezervelor.

In conditiile in care se va epuiza toata lista de rezerve, iar premiul respectiv nu va putea fi acordat, acesta vor ramane la dispozitia Organizatorului.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului castigat, nefiind posibila utilizarea lor intr-o alta modalitate decat cea descrisa prin prezenta sectiune.


Castigatorul nu poate transmite/transfera/ceda/instraina/dona premiul unei alte persoane. Castigatorul nu are posibilitatea sa primeasca contravaloarea produsului, ci are obligatia de a-l folosi ca atare.Art. 9 Taxe si impozite

Calcularea, retinerea si virarea taxelor si impozitelor datorate catre bugetul statului se va face, daca va fi cazul, in conformitate cu dispozitiile prevazute de Legea nr. 227/2015 cu modificarile ulterioare, privind Codul fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a fiecarui castigator.Art. 10 Prelucrarea datelor personale

Datele personale ale reprezentantilor participantilor la Promotie vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.


10.1 Date privind operatorii de date cu caracter personal si imputernicitii

In vederea desfasurarii Promotiei, datele cu caracter personal ale reprezentantilor participantilor vor fi prelucrate de catre:

Visa Europe Services LLC. (Maria Rosetti street no. 6, district 2, Bucharest, Romania, cod fiscal 21826871, Unicredit Bank - RO80BACX0000000139995000 si INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill (cu datele de contact detaliate la art.1), in calitate de Operatori Asociati;

Lion Communication Services SA (cu datele de contact detaliate la art.1) este Imputernicit al operatorului Visa Europe Services LLC;

Mediapost Hit Mail SA (cu sediul in Str. Siriului, nr. 42-46, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 8295/ 2000, Cod unic de inregistrare RO 13351917 este imputernicit al Lion Communication Services SA, subimputernicit al Visa Europe Services).


10.2 Scopurile prelucrarii

Datele cu caracter personal ale reprezentantilor participantilor la Promotie vor fi prelucrate de catre Operatori prin intermediul Imputernicitului si Subimputernicitului in vederea:


10.3 Categoriile de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Promotiei

Pentru inscriere, pentru participare la promotie, pentru buna desfasurare a ei, pentru premiere si atribuirea premiilor, Operatorii, Imputernicitul si Subimputernicitul vor prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operaṭiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, utilizare in scopul menṭionat, stocare, stergere.


10.4 Temeiul legal al prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei interne aplicabile in vigoare.
Datele cu caracter personal apartinand reprezentantilor participantilor la promotie vor putea fi accesibile si vor putea fi prelucrate ṣi de catre imputernicitii/ subimputernicitii Organizatorului, respectiv: Lion Communication Services S.A., Mediapost Hitmail S.A., acestia avand obligatia, la randul lor, de a respecta prevederile Regulamentuilui UE mentionat mai sus. De asemenea, datele cu caracter personal ale persoanelor participante vor fi dezvaluite si autoritatilor statului, in cazurile in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile legale impuse de legislatia in vigoare.

10.5 Perioada de stocare

Datele cu caracter personal ale reprezentantilor participantilor declarati necastigatori prelucrate in scopurile mentionate la 10.3 vor putea fi stocate timp de 24 de luni de la incheierea Promotiei.
Datele cu caracter personal ale castigatorilor vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii promotiei.
La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Organizatorul va sterge/ distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.


10.6 Drepturile dvs. faṭa de prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura reprezentantilor participantilor, pe durata Promotiei, urmatoarele drepturi:

Desemnarea castigatorilor Promotiei se va face prin mijloace automate de prelucrare a datelor cu caracter personal, fara interventie umana.


Reprezentantii participantilor care au intrebari cu privire la aceste clauze si la protectia confidentialitatii sau doresc sa isi exerce oricare dintre drepturile legale, astfel cum sunt stabilite mai sus, o pot face scriind un email la promo@publicis.ro. Cererea va fi solutionata in termen de 30 (treizeci) de zile, cu exceptia situatiei in care, din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii, acest termen poate fi prelungit. Adresa de primire a cererilor legate de date personale este Departamentul Relatii Clienti S.C. LION COMMUNICATION SERVICE S.A., Str. Nicolae Iorga, nr. 13, Bucuresti, sector 1 sau prin transmiterea unui mesaj electronic la adresa de email promo@publicis.ro.


10.7 Gestionarea si securitatea datelor

Operatorii asociati se obliga sa implementeze un nivel adecvat de securitate si proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja datele prelucarte. Politicile si procedurile privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat ṣi numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice, sub obligaṭia pastrarii confidenṭialitaṭii lor.
In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, operatorii vor respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor.
Operatorii se obliga sa impuna Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.


10.8 Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale

Operatorii au dreptul de a modifica prezentul Articol 10 la Regulament oricand pe durata desfasurarii Promotiei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi adusa la cunostinta Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament, cu 24 de ore inainte de intrarea sa in vigoareArt. 11. RESPONSABILITATE

11.1 Organizatorul si partenerii acestuia sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a mecanismului Promotiei, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate.

11.2 Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al Promotiei sau a altor schimbari legate de implementarea acesteia.

11.3 Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile impuse prin prezentul Regulament. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante ale reprezentantilor lor (numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon mobil).

11.4 Organizatorul si partile implicate in aceasta Promotie nu isi asuma raspunderea pentru participanti care se inscriu in afara perioadei de desfasurare a Promotiei mentionata la art.3.

11.5 Eventualele contestatii privind desfasurarea Promotiei pot fi transmise Organizatorului in decurs de 3 zile de la data anuntarii publice a castigatorului. Orice contestatii primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.Art. 12 Solutionarea litigiilor

12.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

12.2 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

12.3 In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.Art. 13. Intreruperea Promotiei

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Forta majora va putea fi invocata in conformitate cu prevederile Codului Civil.


Art. 14. Alte Clauze

14.1.Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor participantilor la aceasta promotie.

14.2.Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

14.3.Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.


Tehnoredactat la cererea expresa a partii, editat si autentificat la sediul biroului notarial intr-un singur exemplar original.


Regulamentul autentificat de notar poate fi descarcat de aici.

ACT ADITIONAL NR. 1
La
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Visa – SmartBill 2021 – auto electric”
Perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale:
09.07.2021, ora 00:00:01 ora Romaniei – 28.09.2021, 23:59:59 ora RomanieiOrganizatorul LION COMMUNICATION SERVICES S.A. cu sediul social in Romania, Mun. Bucuresti, Str. Nicolae Iorga nr. 13, Corp A, Sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/8531/2009, CIF: RO25848554, reprezentata legal de Dl. Theodor Liviu DUMITRESCU, in calitate de administrator, decide, in acord cu ART 4.3 modificarea Regulamentului Campaniei Promotionale “Visa – SmartBill 2021 – auto electric” (“Regulamentul”), dupa cum urmeaza:


I. Se modifica punctul 5.2, din ART. 5, denumit “Dreptul de participare”, si va avea urmatoarele informatii:

5.2 Nu au dreptul de a participa la aceasta promotie asociatii/actionarii, administratorii si angajatii companiei organizatoare si ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum si membrii familiilor acestora (si anume copii, parinti, sot/sotie). In cazul in care in cadrul tragerii la sorti se vor extrage tranzactiile efectuate de aceste persoane, aceste extrageri vor fi invalidate.

Clientii care presteaza activitati ce fac parte din domeniile de activitate neacceptate de VISA nu vor fi acceptati in campanie si astfel nu sunt eligibili:


II.Se modifica alineatul 1, din ART. 7, denumit “Mecanismul promotiei”, si va avea urmatoarele informatii:

Perioada desfasurarii promotiei este 09.07.2021, ora 00:00:01 (ora Romaniei) –28.09.2021, ora 23:59:59 (ora Romaniei).

Prezentul Act Aditional face parte din Regulament, pe care il modifica in consecinta, restul dispozitiilor acestuia ramanand neschimbate.

Procesat si autentificat de Societate Profesionala Notariala VERITAS, astazi 23.07.2021, intr-un exemplar original care ramane in arhiva biroului notarial si 4 (patru) duplicate, din care unul va ramane in arhiva biroului notarial, si 3 (trei) exemplare au fost eliberate partilor.


DINICU ELENA-LILIANA
in calitate de mandatar al
SC. MEDIAPOST HIT MAIL S.A.


Actul aditional nr. 1 la Regulamentul oficial al campaniei promotionale „Visa – SmartBill 2021 – auto electric” autentificat de notar
poate fi descarcat de aici.

* Modificat prin ACT ADITIONAL NR. 1 La REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE „Visa – SmartBill 2021 – auto electric”

Regulamentul Campaniei de RecomandariArt. 1 Organizatorul Campaniei

Campania de Recomandari este organizata de catre INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill cu sediul in Aciliu Nr. 22, Sibiu, judetul Sibiu inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1274/2006 avand cod fiscal RO18990059 si cont nr. RO15BACX0000000239459000 deschis la Banca Unicredit, reprezentata prin Radu Hasan, in calitate de Administrator, numita in continuare “Organizator”.


Art. 2 Companii participante

In aceasta campanie pot participa clienti existenti sau noi ai serviciilor SmartBill care indeplinesc conditiile din campanie, detaliate in continuare.


Art. 3 Perioada Campaniei

Perioada desfasurarii Campaniei este 03.11.2021, ora 00:00:01 ora Romaniei – 28.02.2022, 23:59:59 ora Romaniei.


Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.


Art. 4 Regulamentul Campaniei

4.1. Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a Campaniei, prin accesarea website-ului www.smartbill.ro


4.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, iar prevederile Regulamentului vor prevala.


4.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.


Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale si vor fi comunicate catre public cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin modalitatile enumerate la Art. 4, pct. 4.1. din prezentul Regulament.


Art. 5 Dreptul de participare

5.1. In aceasta Campanie pot participa toate (i) persoanele juridice si (ii) persoanele fizice autorizate care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

5.1.1 Clienti noi ai serviciilor SmartBill care si-au deschis cont SmartBill in perioada Campaniei (valabil si pentru cei care au avut in trecut unul care a expirat si a fost sters), dintr-un link de recomandare valid al Campaniei.

Un client care indeplineste conditiile de mai sus si care opteaza pentru un pachet promotional asa cum e definit la punctul 6.1.1 este considerat inrolat in Campanie.

Sau care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

5.1.2 Clienti existenti ai serviciilor SmartBill care Si-au deschis si au cont SmartBill platit dinainte de inceperea sau in timpul Campaniei

Au optat spre a face parte din Campanie si astfel au generat un link de recomandare pe care l-au distribuit contactelor lor.

Un client care indeplineste conditiile de mai sus si care opteaza pentru un pachet promotional asa cum e definit la punctul 6.1.2 este considerat inrolat in Campanie.

5.2. Prezenta Campanie poate fi prelungita de catre Organizator. Prelungirea va fi adusa la cunostinta participantilor prin actualizarea acestui regulament, ce va fi facut public cu cel putin 24 ore inainte de intrarea acestuia in vigoare.


Art. 6 Oferta Campaniei

6.1. In cadrul acestei promotii se vor pune la dispozitie pachete promotionale, dupa cum urmeaza:

6.1.1. se vor acorda pachete promotionale sub forma a 3 luni gratuite pentru clientii noi ai SmartBill care indeplinesc conditiile de eligibilitate asa cum sunt definite acestea la art 5.1.1, astfel:

Pachetul promotional se va acorda pentru clientii prevazuti la art. 6.1.1 dupa validarea eligibilitatii acestora de catre echipa SmartBill.

Pachetul promotional se va acorda pana la termenul limita al Campaniei.

6.1.2. Se vor acorda pachete promotionale sub forma prelungirii abonamentului curent SmartBill cu cate 3 luni gratuite, pentru clientii existenti (definiti la art 5.1.2), care indeplinesc conditiile de eligibilitate:

Aceste pachete promotionale de 3 luni gratuit vor fi acordate de indata ce sunt validate conditiile de eligibilitate si vor fi adaugate abonamentului existent, incepand cu ultima zi de abonament activ.

Valoarea medie estimata a unei oferte este de 119 lei, pretul abonamentelor lunare standard, SmartBill fiind intre 3.9 si 15.9 euro, fara TVA, iar media valorii maxime cumulata a ofertelor per client este de 396 lei

Pachetele promotionale se va acorda pentru clientii prevazuti la art. 6.1.2 dupa validarea eligibilitatii acestora de catre echipa SmartBill.

Numarul maxim de luni de gratuitate obtinute din recomandari este de 10 luni.

Organizatorul Campaniei isi rezerva dreptul de a suplimenta aceasta limita.

6.3. Ofertele de la punctele 6.1 si 6.2 se pot cumula, dar in limita a maxim 10 luni gratuite, per participant la Campanie.

6.4. Pachetele promotionale sunt nominale. In cazul in care castigatorul nu poate beneficia de premiu, din motive independente de Organizator, acesta va fi invalidat.


Art. 7 Mecanismul Campaniei

Perioada desfasurarii Campaniei este 03.11.2021, ora 00:00:01 ora Romaniei – 28.02.2022, 23:59:59 ora Romaniei.

Pentru a fi inscrisi la aceasta Campanie, participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate de la punctul 5.


Art. 8 Desemnarea castigatorilor si acordarea pachetelor promotionale.

8.1. Acordarea pachetelor promotionale

Pentru fiecare intrare in Campanie, se vor acorda automat ofertele promotionale conform celor mentionate la art. 6.

8.2. Validarea castigurilor

Ulterior inscrierii in Campanie, potrivit mecanismelor de selectie descrise mai sus si corespunzatoare fiecarui tip de pachet promotional in parte, Organizatorul va proceda la identificarea castigatorilor si verificarea indeplinirii de catre acestia a conditiilor de participare la Campanie conform prevederilor art. 7 din prezentul Regulament, in vederea validarii drept castigatori, respectand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679

Astfel, pentru ca un participant sa poata fi validat drept castigator al Campaniei, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

In cazul in care un pachet promotional nu este acordat din motive independente de acesta, Organizatorul are dreptul de a-l anula.

Fiecare pachet promotional va fi acordat de catre SmartBill clientului, dupa verificarea eligibilitatii acestuia si validarea sa drept castigator, astfel: un client indeplineste toate conditiile de eligibilitate ale Campaniei, asa acum sunt acestea descrise la punctul 5, beneficiaza automat de oferta, in limitele campaniei, conform articolului 6, in ordinea primul venit, primul servit

Nu se acorda contravaloarea in bani a pachetului promotional, nefiind posibila utilizarea lor intr-o alta modalitate decat cea descrisa prin prezenta sectiune.

Castigatorul nu poate transmite/tranfera/ceda/instraina/dona pachetul promotional unei alte persoane. Castigatorul nu are posibilitatea sa primeasca contravaloarea produsului, ci are obligatia de a-l folosi ca atare.


Art. 9 Taxe si impozite

Calcularea, retinerea si virarea taxelor si impozitelor datorate catre bugetul statului se va face, daca va fi cazul, in conformitate cu dispozitiile prevazute de Legea nr. 227/2015 cu modificarile ulterioare, privind Codul fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a fiecarui castigator.


Art. 10 Prelucrarea datelor personale

Datele personale ale participantilor la Campanie vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

10.1. Date privind operatorii de date cu caracter personal si imputernicitii

In vederea desfasurarii Campaniei, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre:

INTELLIGENT IT S.R.L., detinatorul SmartBill cu sediul in Aciliu Nr. 22, Sibiu, judetul Sibiu inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J32/1274/2006 avand cod fiscal RO18990059 si cont nr. RO15BACX0000000239459000 deschis la Banca Unicredit, reprezentata prin Radu Hasan, in calitate de Administrator

10.2. Scopurile prelucrarii

Datele cu caracter personal ale participantilor la Campanie vor fi prelucrate de catre Operatori prin intermediul Imputernicitului si Subimputernicitului in vederea:

10.3. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate in cadrul Campaniei

Pentru inscriere, pentru participare la Campanie, pentru buna desfasurare a ei, pentru premiere si atribuirea premiilor, Operatorii, Imputernicitul si Subimputernicitul vor prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- nume si prenume administrator societate, numar de telefon mobil, adresa de e-mail, adresa postala, denumire persoana juridica, date identificare persoana juridica

Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operaṭiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, utilizare in scopul menṭionat, stocare, stergere.

10.4. Temeiul legal al prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal, il reprezinta prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei interne aplicabile in vigoare. Prin participarea la Campanie, participantul isi exprima consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE mentionat mai sus, consimtamant ce va fi colectat si stocat.

Datele cu caracter personal apartinand persoanelor participante la Campanie, vor putea fi accesibile si vor putea fi prelucrate si de catre imputernicitii/subimputernicitii Organizatorului, respectiv: Referral Rock (http://referralrock.com/), acestia avand obligatia, la randul lor, de a respecta prevederile Regulamentuilui UE mentionat mai sus. De asemenea, datele cu caracter personal ale persoanelor participante vor fi dezvaluite si autoritatilor statului, in cazurile in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile legale impuse de legislatia in vigoare.

10.5. Perioada de stocare

Datele cu caracter personal ale Participantilor declarati necastigatori prelucrate in scopurile mentionate la 10.3 vor putea fi stocate timp de 24 de luni de la expirarea contului SmartBill.

Datele cu caracter personal ale castigatorilor vor fi stocate conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, respectiv 10 (zece) ani de la data incheierii exercitiului financiar in care a avut loc plata impozitului din premii.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Organizatorul va sterge/ distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.

10.6. Drepturile dvs. faṭa de prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura participantilor, pe durata Campaniei, urmatoarele drepturi:

Desemnarea castigatorilor Campaniei se va face prin mijloace automate de prelucrare a datelor cu caracter personal, fara interventie umana.

Participantii care au intrebari cu privire la aceste clauze si la protectia confidentialitatii sau doresc sa isi exercite oricare dintre drepturile legale, astfel cum sunt stabilite mai sus, o pot face scriind un email la cloud@smartbill.ro Cererea va fi solutionata in termen de 30 (treizeci) de zile, cu exceptia situatiei in care, din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii, acest termen poate fi prelungit. Adresa de primire a cererilor legate de date personale este Sibiu, Piata Aurel Vlaicu, nr.9-10, etaj 3. judetul Sibiu

10.7. Gestionarea si securitatea datelor

Organizatorul se obliga sa implementeze un nivel adecvat de securitate si proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja datele prelucrate. Politicile si procedurile privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate. Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat, si numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice, sub obligaṭia pastrarii confidenṭialitaṭii lor.

In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, organizatorul/ii va/vor respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor.

Organizatorul se obliga sa impuna Imputernicitilor/subimputernicitilor obligatii similare.

10.8 Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale

Organizatorul are dreptul de a modifica prezentul Articol 10 la Regulament oricand pe durata desfasurarii Campaniei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata cu 24 de ore in prealabil pe site-ul Organizatorului, respectiv va fi adusa la cunostinta Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament.


Art. 11. RESPONSABILITATE

11.1. Organizatorul si partenerii acestuia sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a mecanismului Campaniei, abuz sau orice alte tentative frauduloase care ar putea afecta imaginea companiilor implicate.

11.2. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al Campaniei sau a altor schimbari legate de implementarea acesteia.

11.3. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respecta regulile impuse prin prezentul Regulament. Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante (nume si prenume, ID, nr. de telefon mobil, adresa de e-mail, adresa postala, denumire persoana juridica, date identificare persoana juridica).

11.4. Organizatorul si partile implicate in aceasta Campanie nu isi asuma raspunderea pentru participanti care se inscriu in afara perioadei de desfasurare a Campaniei mentionata la art.3.

11.5. Eventualele contestatii privind desfasurarea Campaniei pot fi transmise Organizatorului in decurs de 3 zile de la data anuntarii publice a castigatorilor. Orice contestatii primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.


Art. 12 Solutionarea litigiilor

12.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

12.2. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

12.3. in cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.


Art. 13. Intreruperea Campaniei

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Forta majora va putea fi invocata in conformitate cu prevederile Codului Civil.


Art. 14 - Alte Clauze

14.1. Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale si aplicabile tuturor participantilor la aceasta Campanie.

14.2. Pachetele promotionale neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

14.3. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Campaniei.

Tehnoredactat la cererea expresa a partii, editat si autentificat la sediul biroului notarial intr-un singur exemplar original.

Numele Organizatorului: SC Intelligent IT S.R.L.