Alte Programe

laptop programe facturare si gestiune
compari alte programe divider

SmartBill

laptop program facturare si gestiune SmartBill

E usor sa pariezi gresit. Documente contabile, datele clientilor, nervi, bani etc

In 17 ani am vazut foarte multe tentative ale unor potentiali competitori. Majoritatea clone de SmartBill. Aproape toti au disparut intre timp. Mare parte din clientii lor ajung in final tot la SmartBill, regretand ca nu l-au ales de prima data.

De 17 ani NR. 1 in Romania nu este o intamplare.

Alege corect si nu trece prin chinul si frustrarea de a adopta un produs mediocru, care iti ofera beneficii mediocre si un suport pe masura. Si care la un moment dat probabil va disparea.

Greoaie de utilizat si de invatat.

E destul de greu si costisitor sa faci programe insa adevarata provocare e sa faci un produs care sa adreseze intocmai nevoile utilizatorilor.

Cel mai usor de folosit. Zero timp si efort de invatare.

Inca din 2007 principalul atu al SmartBill a fost usurinta in utilizare. Investim enorm de mult timp si bani in acest proces. E critic sa fie usor pentru tine, oricat de costisitor e pentru noi.

Facilitati lipsa sau gresit implementate.

SmartBill e singurul program de facturare de succes tocmai pentru ca e tare greu sa intelegi bine nevoile a mii si mii de firme si sa le si adresezi corespunzator printr-un program. Nu ne crede pe cuvant, verifica pe mfinante.ro cifrele de afaceri.

Facilitatile de care ai nevoie. Cum ai nevoie.

SmartBill e construit de antreprenori pentru antreprenori, bazat pe feedbackul a mii de clienti si contabili. De 17 ani.

Business-uri care s-au gandit sa faca si un program de facturare si gestiune.

De obicei agentiile web isi doresc sa aiba si un produs propriu, sau chiar companii mai mari care stagneaza, iar cel mai la indemana e sa copiezi o reteta de succes. Astfel, pe langa activitatea din care traiesc, dezvolta secundar si un program, de care se ocupa cativa angajati si care spera sa aiba succes.

E laudabila orice initiativa antreprenoriala, doar ca e delicat cand e vorba de documente contabile si de datele clientilor tai.

100% SmartBill si nimic altceva

Noi traim si respiram SmartBill. Zi de zi, 50 de oameni. De 17 ani.

Azi este, dar ce urmeaza maine?

Pentru multi, o alta incercare. Exista zeci de exemple deja.

Ce e mai bun abia urmeaza.

SmartBill exista pentru a fi cel mai bun prieten al antreprenorului roman. Acesta va deveni asemenea unui sistem de operare al afacerii tale si va face automat o multitudine de operatiuni. Nu, nu e SF, nici nu va costa in plus si nici nu va fi peste ani si ani.

Siguranta inainte de toate.

E greu sa ai si specialisti in securitate si infrastructura. E asa pentru ca sunt mari costurile, ca sa nu mai mentionam faptul ca programatorii sunt extrem de scumpi.

Investim in securitate si infrastructura mai mult decat intreaga cifra de afaceri a multor competitori.

SmartBill este gazduit pe infrastructura Amazon, cel mai important furnizor din lume. Am avut 3 audituri majore de securitate si investim constant.

Suportul tehnic este critic.

Si aproape sigur vei avea nevoie. Si critic e sa te poti baza pe o echipa de specialisti.

Suport tehnic de top. Cu ajutor de la contabili.

Avem 18 specialisti in echipa de Customer Care, mai multi decat intreaga echipa a oricarui competitor.

Ce primesti e rezultatul investitiei facute.

Am stabilit ca vorbim de documente contabile si de datele clientilor tai. Intra pe mfinante.ro si verifica cifra de afaceri a posibilului furnizor. De asemenea, cauta si vezi daca au si alte ramuri de business ca sa intelegi mai bine cat de focusati sunt pe ceea ce iti ofera.

Ce primesti e rezultatul investitiei facute.

Am investit peste 4 milione de euro in versiunile curente ale SmartBill, iar in 2016, doua fonduri de investitii au pariat 1 milion de euro pe noi, care merg de asemenea in dezvoltarea SmartBill.

E mai ieftin.

Esti sigur ca merita sa economisesti cat o inghetata pe luna pentru un compromis si riscuri in business?

Cu 4.49 euro/luna ai garantia celui mai bun produs.

Ca de la antreprenor la antreprenor: cheltuim peste 100.000 de euro/luna, 100% pentru SmartBill. Raportat la cat investim pentru a-ti oferi in permanenta excelenta, SmartBill este mai ieftin decat orice alt produs.

Ce spun clientii care au trecut de la alte programe la SmartBill

Din punctul nostru de vedere este cea mai buna aplicatie pentru facturare in cloud din Romania. Este bine structurata, intuitiva, fara erori si cu un design prietenos si aerisit.e dorim mult succes in continuare!

SC MISOR COM SRL

Aceasta aplicatie este inima companiei mele si ma ajuta sa incasez banii simplu si usor, cu clienti predefiniti ce se selecteaza cu un simplu click.

SC NORGE TRADING SRL

Ma ajuta foarte mult sa tin pasul cu tehnologia din ziua de azi si totodata pot sa ma deplasez oriunde si in acelasi timp sa am acces la contabilitatea firmei, va multumesc.

SC FAN PC SRL

Apreciem in mod deosebit interfata moderna, ce nu se intalneste la alte softuri de facturare, precum si compatibilitatea cu device-urile mobile.

ASOCIATIA ARTISTILOR VIZUALI CREATIV

Esti sigur ca vrei sa faci compromisuri in business si acte contabile pentru 3 euro/luna?

Incearca SmartBill Gratuit